Úklid bytu nebo domu po rekonstrukci

Opravy bytu nebo opravy na domě jsou běžnou částí našeho života. Opravy bytu mají jednu společnou a nepříjemnou věc a tím je nepořádek všude kolem. Potom, co skončí opravy na Vašem domě nebo bytě přichází další náročná fáze, kterou je úklid. Již mnoho lidí spoléhá v úklidu domácností po rekonstrukci na profesionály, tedy na úklidové firmy. Naše úklidová firmazajišťuje úklidy bytu po veškerých rekonstrukcích. Zajišťujeme úklid, kdy je třeba pečlivě odstranit velké množství prachu, zbytky stavební suti, nátěrové šmouhy, mytí okenčištění koberců, čalouněného nábytku atd.

úklidu po opravách máme velké zkušenosti a tak našim pracovníkům trvá úklid velmi krátkou dobu, protože všechny fáze práce provádí profesionálové s moderním vybavením. To je důvod, proč v současné době čím dál tím větší počet lidí svěřuje úklid domů / bytů po rekonstrukci a opravách specializovaných organizacím, které zaručují vysokou kvalitu odvedené práce. Podlehněte i vy tomuto trendu a bude-li Vaše domácnost potřebovat rekonstrukci a po ní úklid, svěřte ho do rukou profesionálům. My Vám zajistíme veškerý možný servis a rádi vyhovíme požadavkům i sebenáročnějšího klienta.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.