Úklidový veletrh Pulire

24. května 2011 jsme se zúčastnili mezinárodního veletrhu profesionálních čistících zařízení a technologií Pulire 2011. Hned u vchodu nás přivítali milé hostesky.

007 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně

Je to jediná akce v Itálii, kde jsme mohli najít výrobky na nejvyšší úrovni umožňující dokonalé soužití technologií, výzkumu, designu a inovací.

Celá akce byla podporovaná AfidampFAB – italskou asociací profesionálních čistících zařízení a strojů a organizovaná výrobci Afidamp Servizi což je obchodní a operativní rameno AfidampFAB. Pulire se stala půlroční událostí ve spolupráci s Verona Fiere.

002 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně 011 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně

Na veletrhu jsme se dozvěděli i něco z historie této akce. Veletrh Pulire začal již v roce 1982 v Bologni v Itálii. Tato výstavní akce se snažila otevřít trh profesionálního čištění s větším výhledem. Konala se ročně a až do roku 1991, kdy se stala pololetní akcí na pevném místě ve městě Verona.

V roce 2001 dostal Pulire uznání internacionalizací pro jeho rostoucí interakce se zahraničím. V roce 2007 se Pulire oficiálně stal významnou akcí díky získání certifikace ISO 9001 od Afidamp Servizi. V roce 2007 se Pulire podílel na amerických Veletržních certifikačních programech a dostal uznání od „US Department of Commerce“ za přístup k příznivému ovlivňování s americkým trhem. V roce 2009 Pulire dostal certifikaci údajů týkajících se ploch, vystavovatelů a návštěvníků prostřednictvím společnosti Ernst & Young. V roce 2010 se stává Pulire výstavou certifikovanou UFI (Globální asociace veletržního průmyslu) V roce 2010 začíná činit Pulire takové postupy, aby se stal trvale udržitelnou akcí podle britské normy BS 8901.

Veletrhu se pravidelně účastní téměř 20.000 odborných návštěvníků, 100 akreditovaných novinářů, více než 300 vystavovatelů. Vše je umístěno ve třech pavilonech na ploše více než 38.000 čtverečních metrů.

Mohli jsme si zde prohlédnout i vyzkoušet různé kategorie výrobků, strojů, zařízení, komponentů, doplňků a chemických výrobků, na té nejvyšší úrovni.

009 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně 022 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně

Pulire dobyl vedení mezi výstavami v rámci tohoto odvětví a je jedním z prvních dvou na světě.

Jak jsme mohli sami posoudit, veletrh nesměřuje pouze na prodej, ale snaží se poskytnout návštěvníkům kompletní balíček, který zahrnuje služby, zařízení a komunikaci nazvaný ‚Club Pulire‚. Mnoho společností, které vstoupily do klubu, jsou velmi spokojeni s jeho benefity, včetně zaručení nejslavnějších jmen v tomto oboru.

Zjistili jsme, že velký význam má na veletrhu zelená barva, která se vyznačuje tím, že zařízení či stroj splňuje kritéria udržitelnosti z hlediska snižování objemu odpadů a snížení dopadu na životní prostředí.

027 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně 030 Úklidový veletrh Pulire ve Veroně

V tomto ohledu, akce nabízí dvě ceny, jedna je speciálně zaměřená na „zelené technologie“ a druhá sleduje využití inovací ke zvýšení konkurenceschopnosti na trhu ‚ Innovation Award 2011‘. Veletrh nabízí výrobky do odvětví, jako je průmysl, obchod, stavebnictví, nemovitosti, dále partnerům i konečným uživatelům.

Jak jsme si mohli prohlédnout i přečíst z letáčků, výrobky jsou v podstatě multifunkční zařízení a nesouvisí jen s cenou, ale jsou schopni zajistit skutečné úspory ve střednědobém i dlouhodobém horizontu, a to jak z hlediska energie a vody, tak i z hlediska životaschopnosti práce.

Doufáme, že příští rok se opět pojedeme podívat na další ročník veletrhu Pulire a na úžasné technologie, které budou určitě zase o krok dále, než tomu bylo v letošním roce.

Afidamp Servizi Srl organizace Pulire 2011 E-mail: info@pulire-it.com Web: www.pulire-it.com

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.